Utrechtse
 Gezinswandelingen
Ludens

Utrechtse gezinswandelingen Ludens

Op ontdekkingstocht door Utrecht

Je eigen stad, waar je al jaren woont of zelfs vanaan komt, opnieuw ontdekken samen met het hele gezin? Samen met de Utrechtse kinderopvangketen Ludens maak ik stadswandelingen waarmee je precies dat kan doen. De wandelingen zijn gratis te downloaden en brengen je op plekken in Utrecht waar je normaal gesproken niet zo snel met kinderen naar toe zou gaan.

Zintuigenwandeling Lombok

De zomerse zintuigenwandeling door Lombok, misschien wel Utrechts meest prikkelende wijk. Dompel je onder in geuren, kleuren en smaken uit alle hoeken van de wereld.

Zintuigenwandeling_Studioshot
Ludens_Zintuigenwandeling_Plattegrond_Portfolio_Def
SinterMaarten_Plattegrond

Sintermaarten speurtocht

De Sinterklaasintocht in Utrecht mocht dan niet doorgaan vanwege corona maar gelukkig konden de Utrechtse kinderen er met deze speurtocht nog wel op uit. Deze speurtocht brengt je langs verstopte detaills van bekende plekken in het oude stadscentrum. 

Ludens_Sintermaarten_Tegel

Utereg centraal wandeling

Het stationsgebied, Utrechts snelst veranderende stukje stad, waar wat vandaag nog een gebouw is morgen weer een bouwput is (of andersom) en alles uitnodigt om erop te klimmen en er weer af te springen.

Ludens_Mockup-telefoon_Totaal
Ludens_Utereg-Centraal__Tegel-1
Ludens_Plattegrond_ZonnenSterren_Def

Zonnen & Sterren wandeling

In Sterrenwijk weten ze wel raad met hoe je huis en tuin in kerstsferen moet brengen. Deze avondwandeling brengt je langs Utrechts bekendste volksbuurt, de Sterrenwacht en tal van goed verborgen speeltuinen en hofjes.

Ludens__ZonnenSterren_Mockup-telefoon_Totaal